Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last

Ouch: Martien Meiland herkent René Froger niet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien Meiland en Britt Dekker stonden vanavond oog in oog met René Froger. Maar het duurde even voordat het presentatieduo van First & Last doorhad dat het de populaire zanger was.

Dubbelgangers

Vanavond was er weer een nieuwe aflevering van First & Last. Daarin werd de studio overspoeld door dubbelgangers van bekende artiesten. Tussen alle lookalikes zong de échte René Froger zijn hit ‘Calling Out Your Name (Ruby)’. En dat zorgde natuurlijk voor de nodige verwarring. “Hij lijkt wel”, merkte Martien op. “Het is de echte, ik zweer het”, meende Britt. Maar bij Martien duurde het nog even voordat het kwartje viel: “Hoe kan dat nou?

Naambordje

Als dit niet hem niet is, word ik echt gek”, zei Britt na het optreden. Martien was echter nog niet overtuigd. “Ik twijfel enorm”, verklaarde de realityster terwijl hij oog in oog stond met René Froger. “Het stemgeluid is goed, maar het kan natuurlijk ook een playback-actie zijn.” Gelukkig hielp de zanger Martien uit zijn lijden. “Ja, ik ben de echte René.” Daarbij grapte Froger dat hij na al een carrière van veertig jaar nog altijd met een naambordje moest lopen. Tja, dat krijg je ervan als je Martien een Google-verbod oplegt...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder