Martien Meiland bij de presentatie van de wijn La Famille Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland bij de presentatie van de wijn La Famille Meiland

Martien Meiland helemaal klaar met Dry January: laat ‘Wet February’ maar komen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Kasteelheer Martien Meiland kan zijn geluk niet op. Een vrachtwagen vol pallets wijn bracht vandaag namelijk een bezoek aan Chateau Meiland. Fuck Dry January!

En uiteraard gaat het om een lading 'La Famille Meiland'-flessen van het eigen prijswinnende wijnmerk van de familie. Het is ons niet helemaal bekend of deze wagonlading bedoeld is voor de verkoop óf voor eigen gebruik. We gokken echter op dat laatste! Martien trekt zich namelijk niets aan van critici die vinden dat hij, Erica en Maxime te veel zuipen.

Wijnen, wijnen, wijnen!

De familie kan weer lekker aan de wijn. Want al dat gezeik met Dry January moet maar eens afgelopen zijn. Niet dat Martien daar aan meedeed hoor, maar tóch heeft 'ie zin in een februari vol alcohol. "Zooo, laat Wet February maar komen hoor!", grapt hij in een instagram-filmpje. Hierin zien we dat de bezorger nogal moeite heeft met zo'n shitload aan druivennat.

Cash or Trash

Martien keerde laatst weer even terug in Nederland om een nieuw seizoen van het spulletjesprogramma Cash or Trash (SBS6) op te nemen. Via insta waarschuwde hij vrouwlief Erica alvast: "zet de ‘la famille meiland’ wijn alvast maar koud, morgen weer thuis na de opnames ‘Cash or Trash’!

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen van Cash or Trash te zien zullen zijn bij SBS6. We kunnen ons overigens ook voorbereiden op het derde seizoen van Chateau Meiland, dat eveneens dit jaar terugkomt.

Lees verder