Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland en vrouw Erica van Chateau Meiland

Martien Meiland gunt Eva Jinek prijs op Gouden Televizier-Ring Gala

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

As we speak wordt de rode loper voor het Televizier Gala uitgerold! Uiteraard kun je straks lezen wie er met de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren vandoor gaan. Eerst echter nog even wat voorpret met Martien Meiland van Chateau Meiland.

Martien Meiland hoopt dat Eva Jinek Televizier-Ster wint

Als het aan Martien Meiland ligt, gaat Eva Jinek straks namelijk met een van de Televizier-Sterren naar huis. Zij is genomineerd in de categorie voor beste presentatrice. Meiland zei tijdens de Barry Paf Show op 100% NL dat hij hoopt dat zijn “schattige, lieve Eva" wint. "Ik vind dat zo'n leuk wijf! Buiten dat ze intelligent is, is ze ook nog eens heel erg grappig", aldus Meiland.

Chateau Meiland kans op Gouden Televizier-Ring

Als Eva Jinek inderdaad zo’n felbegeerde Televizier-Ster naar huis mag nemen, is dat natuurlijk pas écht de bekroning op haar tijd bij de NPO. Vergeet echter niet dat Martien Meiland zelf ook genomineerd is! Hij maakt met zijn programma Chateau Meiland namelijk kans op de prijs der prijzen: een Gouden Televizier-Ring. Mocht hij 'm winnen, dan laat zijn reactie zich natuurlijk gemakkelijk raden: "Dan roep ik waarschijnlijk zoiets als 'wat goooeeeeeeeeed! Wijnen, wijnen, wijnennnn!" Chateau Meiland heeft zich ontpopt tot kijkcijferhit van SBS6. Afgelopen maandag trok de realityserie bijvoorbeeld een recordaantal van 1,4 miljoen kijkers! 

Martien Meiland gunt Eva Jinek prijs op Gouden Televizier-Ring Gala

Ook Beste Zangers en Expeditie Robinson genomineerd

De strijd voor die Gouden Televizier-Ring wordt dit jaar uitgevochten tussen Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Het Gouden Televizier-Ring Gala is ook dit jaar weer live te volgen op televisie. De aftrap is om 20.30 met de rode loper, waarbij Britt Dekker en Maik de Boer de BN'ers opvangen. Het Gala zelf start vervolgens om 21.10 uur. De show wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken en Dionne Stax.

Lees verder