Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland geschokt door Khalid Kasem

|
|

Laatste update:

Martien Meiland was gisterenavond te gast bij Khalid & Sophie...naja alleen bij Khalid deze keer, omdat het boek over de tv-sensatie genomineerd is voor de NS Publieksprijs 2021. Tijdens de show kreeg Martien de schrik van zijn leven toen Khalid een onthulling deed: hij dronk niet mee met alle genomineerden!

Khaliterfles

Alle genomineerden voor de NS Publieksprijs 2021 zaten bij Khalid aan tafel, en ze hadden een lekker glaasje champagne voor hun neus. “Nou, Martien, een fles bij jou voor de neus”, zei Khalid. “Daar hoef je niet lang over na te denken. Die gaat natuurlijk open en het is ingeschonken voor al die genomineerden.

Maar Khalid had geen druppel alcohol in zijn glas. Hij drinkt niet vanwege religieuze redenen. “En wat drink jij dan? Drink jij niet?” vroeg Martien, die nooit vies is van een lekkere alcoholische traktatie. “Ik drink iets anders”, lachte de presentator. “Ik drink iets zonder alcohol. Proost!” Martien kon zijn oren niet geloven. 

Drankje erbij

Khalid is overigens niet de enige tv-presentator die geen alcohol drinkt. Johnny de Mol had een drankprobleem, maar hij is voor zijn talkshow HLF8 gestopt met drinken. De show trekt extreem weinig kijkers, maar Johnny vindt de show geen flop. Maar goed, als hij een shotje zou nemen voor elke kijker die hij heeft, zou Johhny bij wijze van spreken nog steeds nuchter zijn!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder