Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland helemaal klaar met 'hoarder' Erica: 'vreselijk!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Laat het maar aan de Meilandjes over om alle ellende van 2020 voor even te vergeten: vanavond keren Martien, Erica en Maxime terug met Chateau Meiland en in de eerste aflevering heeft Martien het al weer aan de stok met 'Eer'.

Erica is een soort 'hoarder', zo zien we in de eerste preview voor de nieuwe aflevering van vanavond. 12 jaar oude verfpotten, die mieteren de meeste mensen weg wanneer ze die tegenkomen. Erica niet.

Martien Meiland helemaal klaar met 'hoarder' Erica: 'vreselijk!'

'Vreselijk'

"Zij kan niets weggooien. Zij bewaart alles. Vreselijk", zegt Martien tegen dochter Montana, die het ook niet zo ziet zitten om in muffe verfblikken te gaan roeren. Volgens Erica is er helemaal niets aan de hand. "Verf blijft gewoon goed! Dat zit heel goed dicht." Op een gegeven moment trekt Martien het niet meer en scheurt hij snel weg met een kruiwagen vol oude verfblikken. 

Chateau Meiland seizoen 4

We hebben al lekker schaamteloos binnen kunnen gluren bij de fam en hun nieuwe Hengelo-huizen. Vanavond nemen we echter een stapje terug in de tijd. Een tijd waarin de Meiland-clan nog volop aan hun Franse kasteel klust en ze nog niet naar Nederland zijn verhuisd.

Chateau Meiland seizoen 4 is vanaf vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.

Lees verder