Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland ergert zich suf aan slechte fan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat een gezeik! SBS6's kijkcijfermagneet Martien Meiland beleefde laatst een lekker gênant momentje. Er stond een fan voor de deur in Noordwijk, maar ze liet bepaald geen goede indruk achter...

Erica deelt deze hilarische anekdote in de Weekend. "Er stond laatst een vrouwelijke fan voor de deur", begint ze haar verhaal, al willen we nu alvast spoilen: een écht fan was deze dame niet. Hoezo? Nou, ze verzon er een derde Meiland bij!

Martin Meiland

Voor zover we weten heeft Martien toevallig géén verloren tweelingbroer die 'Martin' heet. Toch gilde deze 'fan' 'Martin, Martin!' toen ze laatst ongegeneerd kwam blieken aan de voordeur. De ex-kasteelheer zat zich kapot te ergeren. Erica: "Dat vindt hij echt vreselijk, als mensen zijn naam niet goed uitspreken." Het verbaasde Erica ook. "Dan denk ik: ben jij nou een fan of hoe zit het?"

'Gekste voorstellen'

De Meiland-gekte blijft - helaas voor de fam - niet beperkt tot verkeerd gillende mensen aan de voordeur. Ze krijgen ook... nogal bijzondere verzoeken. "We krijgen veel aanbiedingen via de mail, de gekste voorstellen. Die overleg ik met Maxime en Martien, maar op de meeste zeggen we nee."Waar moeten we dan aan denken? "Er mailen wel eens mensen of we een winkel willen openen in ruil voor 10 procent korting, die krijgen de deleteknop", aldus Erica stellig. "Daar hebben we geen tijd voor." Martien is er dan véél sneller klaar mee dan Erica. "Ik ben soms dan nog zo dat ik ze netjes wil afwijzen, maar Martien roept dan: 'Delete, delete'."

Kasteel verkocht

Gelukkig voor de Meilandjes bestaat hun leven niet alleen maar uit gekke verzoeken afwijzen en slechte fans aanhoren. Er is ook nog meer dan genoeg goed nieuws te melden. Zo kon de fam vorige week ein-de-lijk hun Franse B&B-kasteel Chateau Marillaux verkopen, waar ex-huishoudster Nadège nu misschien weer mag gaan poetsen. En dan gaat het ook nog eens érg goed met de kleinste Meiland: baby Vivé.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder