Martien en Erica Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien en Erica Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Martien Meiland en Erica trouwden óók om het geld!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Levenspartners en wijn-maatjes Martien en Erica Meiland trouwden begin vorig jaar voor de derde keer, zo zagen we in de allereerste aflevering van Chateau Meiland op SBS6. Uiteraard deden ze dat uit liefde, maar blijkbaar speelden er ook hele andere dingen mee...

Dood en geld. Tja, die twee woorden klinken niet erg gezellig en komen niet direct bij je op als je aan een huwelijk denkt. Toch speelde  het voor Martien en Erica wel een grote rol. Hoezo dan? 

Betalen!

"Als een van ons overlijdt en we zijn niet gehuwd, krijgt de ander een vette belastingaanslag”, zei de kasteelheer deze week in een interview met het Belgische blad Dag Allemaal. Mocht Martien of Erica overlijden, moet de ander als ze niet gehuwd waren zestig procent belasting betalen over de erfenis. Omdat ze nog een keer in het huwelijksbootje stapten hoeft dat tot een bedrag van 650.000 euro niet!

Nieuwe liefde?

Uiteraard speelde de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar ook een grote rol in het geheel. "We beseften uiteindelijk dat we elkaar niet meer konden missen. En dat is ook houden van, hè." En zo is het! 2020 belooft overigens weer een druk jaar te worden voor Martien en Erica. Seizoen 3 van Chateau Meiland komt eraan én volgens het paranormaal fenomeen Marion gaat Martien terug naar Nederland voor... een nieuwe man?! Nou: eerst zien, dan geloven.

Lees verder