Wendy van Dijk tijdens de viering van haar 48e verjaardag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk tijdens de viering van haar 48e verjaardag

Martien Meiland deelt het bed met Wendy van Dijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Chateau Meiland-ster Martien Meiland heeft het wel érg gezellig met SBS6-presentatrice Wendy van Dijk. Die deelt namelijk een intiem kiekje van een zwoele fotoshoot die ze samen beleefden. Ze kropen zelfs tegen elkaar aan in bed! 

Momenteel komen de getransformeerde Martien, zijn vrouw Erica, dochter Maxime en haar dochtertje Claire bij van een drukke periode. Na ongeveer een jaar keihard non-stop werken, vertrokken ze naar Tenerife. Vakantie! Toen hun Chateau Marillaux nog wél open was, kwam Wendy van Dijk op bezoek voor een intieme fotoshoot!

In bed met Martien Meiland

Wendy kroop lekker samen met Martien in bed en uiteraard schonk ze daar een wijntje bij! Want als je Martien ergens blij mee maakt, is het met een glaasje rood. Daarnaast proost ze ook met de rest van de fam, zo zien we in een reeks foto's op haar Instagram. Uiteraard vloog Wendy niet helemaal naar Frankrijk voor een stel kiekjes. Nee, ze ging De Meilandjes interviewen voor haar blad Wendy. En die editie is nu te koop

Kerst met De Meilandjes

Krijg je stiekem een beetje heimwee na al die gezellige beelden van Wendy? Geen probleem. Je moet nog heel even wachten, maar dan komen De Meilandjes weer terug op SBS6! Kerst op Chateau Meiland is te zien op 16, 17, 23 december en een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20:30 uur op SBS6. Wat goééééd!

Lees verder