Martien en Erica Meiland gaan 'positief roddelen'

Martien en Erica Meiland

Het lijstje BN'ers met een eigen podcast kan weer twee gloednieuwe A-listers noteren: SBS6-realitykanonnen Martien en Erica Meiland gaan een wekelijkse podcast maken. Wat goed!

Dat is trouwens geen waardeoordeel, maar... de naam van hun podcast! In Wat Goéééd!, naar de bekende catchphrase van Martien, bespreken ze de positieve dingen in het leven, aldus Talpa. 

'Positief roddelen'

De realitysterren praten elke week met 'een positieve insteek' over het laatste nieuws, gaan 'op positieve wijze roddelen' - wat dat ook mag betekenen - en geven elkaar 'opbouwende kritiek'. Martien en Erica staan er niet alleen voor: elke week komt er een BN'er op bezoek. In de eerste aflevering, die vrijdag de lucht in gaat op streamingplatform JUKE, is Britt Dekker te gast.

Britt Dekker
© Brunopress

Alleen maar good vibes

"Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vonden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven", legt Martien uit. Al is de gillende ex-kasteelheer heus ook wel eens chagrijnig. "Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien." Erica: "Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen. Elke aflevering is weer een feestje."

Chateau Meiland op SBS6

De Meilandjes keren komend najaar weer terug op SBS6. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is onder meer de oplevering van het chateau, het huwelijk van dochter Maxime en de verhuizing binnen Noordwijk te zien.

Wat goéééd! is iedere vrijdag vanaf 16.00 uur te zien op Kijk.nl en te beluisteren op Talpa's muziekplatform JUKE.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide