MAFS-experts 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
MAFS-experts 2022
Married at First SightBN'ersRTLTV

Married at First Sight-experts erkennen grote fout

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Married at First Sight 2022 lijkt af te stevenen op een redelijk groot succesverhaal: er zijn dit seizoen misschien wel meerdere succesvolle koppels gevormd. Gelukkig durven de experts ook eerlijk te benoemen waar het dit seizoen nogal misging...

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering van vanavond, die nu al op Videoland staat!

Bij het MAFS-eindgesprek tussen Maurice en Dennis (kijk hier hoe dat afliep) besloot Carlo om experts en matchmakers Patrick van Veen, bioloog, en Liselotte Visser, psycholoog, te confronteren met... het Arjan-debacle. Zoals je waarschijnlijk wel weet trouwde Maurice in eerste instantie met Arjan, die het hele experiment nog voor de huwelijksreis keihard beëindigde. Was deze man wel geschikt voor zo'n avontuur? Carlo: "Hebben jullie experts niet zoiets van: 'Oké, we hebben dus een fout gemaakt'?"

'Behoorlijke steek laten vallen'

"Nou ja", begint Patrick, "achteraf kun je wel zeggen: we hebben een steek laten vallen.... een behoorlijke steek". "Wat je je moet realiseren", gaat hij verder, "bij zo'n gesprek met de experts: we doen allemaal onze analyses. We verzamelen onze data. En dan gaan we met elkaar in discussie. En voor jou, Maurice, zijn er verschillende mannen voorbijgekomen en daar hebben we ook best heftig over gediscussieerd."

In dubio

"We hebben ook in dubio gestaan", valt Liselotte bij. "Je maakt een keuze, ook op wat je denkt dat mensen in elkaar wakker gaan maken en wat ze voor elkaar gaan betekenen in de toekomst." Gelukkig voor Maurice mocht hij na het Arjan-fiasco nog op date met drie mannen die zich ook aanmeldden voor MAFS, maar bij wie geen match gevonden werd. Met Dennis, een van die drie mannen, ging het zó goed, dat Maurice verder ging daten en 'm ook mee op koppelsweekend nam.

Maurice en Dennis MAFS-eindgesprek

Zijn Maurice en Dennis nog steeds samen?

Maurice en Dennis sluiten hun MAFS-eindgesprek haast perfect af - ze schuiven elkaar zelfs een ring om de vinger als teken dat het wel goed zit en dat ze samen verder willen kijken hoe ze hun liefde kunnen vormgeven. Maar... deze opnames zijn nog van 2021. Zijn de heren nu nog steeds samen? Houd Veronica Superguide vanavond in de gaten: na de laatste tv-uitzending van MAFS komt ons interview met Maurice online waarin hij verklapt hoe het nu zit tussen hem en Dennis!

Lees verder