Marlon Wayans in White Chicks uit 2004

Veronica Superguide logo
Marlon Wayans in White Chicks uit 2004

Marlon Wayans: ‘We werken aan White Chicks 2’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marlon Wayans leverde in 2004 een onwaarschijnlijke kaskraker af met White Chicks. Ruim vijftien jaar later hint de hoofdrolspeler op een vervolg!

Undercover

In White Chicks gaan twee stoere FBI-agenten undercover als twee verwende jongedames om een kidnapping te verijdelen. Veel meer heeft de plot niet om het lijf, maar het dunne verhaaltje was een prima excuus voor de gebroeders Wayans om zich helemaal uit te leven in hun rollen. En met succes: White Chicks kostte 37 miljoen dollar om te maken, maar bracht uiteindelijk ruim 113 miljoen dollar in het laatje!

Terry Crews

Geen wonder dat de fans nog altijd uitkijken naar het vervolg. Terry Crews beloofde vorig jaar dat White Chicks 2 aanstaande was, maar sindsdien bleek het akelig stil rondom dit project. Tot nu! Marlon Wayans was onlangs te gast bij de talkshow van Andy Cohen. Daar werd hem gevraagd naar de status van het project.

Gespierd

Het antwoord van Wayans is aanvankelijk niet echt hoopvol. “Terry liegt. Maar dat ga ik niet tegen hem zeggen, want hij is te gespierd en ik heb geen zin om in elkaar geslagen te worden.” Gelukkig biedt hij wel een sprankje hoop voor de fans van White Chicks: “We werken er naartoe. Ik laat jullie weten als het zover is, maar tot die tijd werken we er langzaam naartoe.”

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Make-up

Marlon Wayans heeft trouwens een goede reden om de opnames van White Chicks 2 nog even voor zich uit te schuiven. “Ik vind het prettig om films te maken waarin ik een zwarte man speel. Dat scheelt enorm met make-up”, grapt de acteur.

Lees verder