Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson en John Lithgow in trailer Daddy’s Home 2

Veronica Superguide logo
Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson en John Lithgow in trailer Daddy’s Home 2

Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson en John Lithgow in trailer Daddy’s Home 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat Will Ferrell en Mark Wahlberg een gouden comedyduo zijn, wordt weer dubbel en dwars bewezen in de eerste trailer van Daddy’s Home 2! Check ‘m bij ons.

Vervolg

Zoals de titel al doet vermoeden gaat het om een vervolg op Daddy’s Home uit 2015. In de eerste film wordt het leventje van stiefvader Brad ruw verstoord als de knappe, gespierde en lichtelijk asociale Dusty, de ex van zijn vrouw, op bezoek komt. In het tweede deel hebben Brad en Dusty de strijdbijl begraven, maar komen hun vaders op bezoek. Uiteraard is de pa van Dusty een oude, knappe bad-boy en de vader van Brad een hartelijke sul.

Vette cast

Will Ferrell en Mark Wahlberg keren terug als Brad en Dusty. Dusty’s vader wordt gespeeld door Mel Gibson en Dexter-acteur John Lithgow speelt de pa van Brad. Ook Bloodline-actrice Linda Cardellini is weer van de partij als Sara, Brad’s vrouw. Will en Mark hebben al eens eerder bewezen ontzettend leuke chemie te hebben met The Other Guys en Daddy’s Home, dus wij hebben er zin in!

Sofia loves Daddy’s Home

De film wordt geregisseerd door Sean Anders, die ook Horrible Bosses 1 en 2 op zijn CV heeft staan. Sofia Coppola, regisseur en dochter van Godfather-maker Francis Ford Coppola, mag in haar handjes knijpen. De gelauwerde filmveteraan, van onder andere Lost in Translation, gaf laatst toe aan de New York Times dat Daddy’s Home één van haar favoriete films is van de afgelopen eeuw.

Lees verder