Mark Hamill doet mee in Big Bang Theory

Veronica Superguide logo
Mark Hamill doet mee in Big Bang Theory

Mark Hamill doet mee in Big Bang Theory

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

The Force is Strong in het huidige seizoen van Big Bang Theory, want niemand minder dan Mark Hamill zal opduiken in de afsluiter van het elfde seizoen. Wellicht was het de bedoeling dat het een geheim zou blijven, maar inmiddels is overal in de Amerikaanse media uitgelekt dat Luke Skywalker himself, die we laatst zelf nog hebben gesproken, zijn opwachting maakt in de succesvolle comedy-serie.

Derde Skywalker-acteur in de serie

De aflevering in kwestie zal geheel in het teken staan van het huwelijk tussen Sheldon (Jim Parsons) en Amy (Mayim Bialik), waar al het hele seizoen naartoe gewerkt wordt. Het is niet duidelijk wat voor personage Hamill zal spelen, maar de verwachting is dat hij gewoon als zichzelf verschijnt. Zijn filmzus Carrie Fisher en (de stem van) hun filmvader James Earl Jones, deden immers ook al eens in de serie mee als zichzelf.

Dit was alweer aardig wat jaartjes geleden, in aflevering 4 van seizoen 7. Hierin ging Sheldon samen met de beroemde stem van Darth Vader belletje lellen bij de actrice die Leia speelde.

Nog meer gaststerren

Naast Hamill Himself zullen nog meer gaststerren hun opwachting maken in deze bruiloftsepisode. Zo zal ook actrice Kathy Bates, onder meer bekend uit de nachtmerries van iedereen die de griezelfilm Misery heeft gezien, meedoen. Ook Orange is the New Black-actrice Lauren Lapkus en de Amerikaanse illusionist Teller doen mee. 

De aflevering wordt in de VS uitgezonden op 11 mei, en aangezien Veronica in Nederland de nieuwe uitzendingen twee weken later uitzendt is de verwachting dat we hier op vrijdag 25 mei deze nu al veelbesproken aflevering kunnen zien.

Lees verder