Marije Knevel, WIDM, AVROTROS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marije Knevel, WIDM, AVROTROS

Marije Knevel wilde haar WIDM-jokers op bijzondere plek verstoppen

|
|

Laatste update:

Afgelopen zaterdag moesten we helaas afscheid nemen van Wie is de Mol?-kandidaat Marije Knevel. Ondanks dat wij het vrijwel zeker dachten te weten, bleek zij in die veelbesproken aflevering toch niet de Mol… Dat neemt echter niet weg dat Marije best wel wat Mollentrekjes vertoonde!

"Ik had speciale bh's meegenomen"

Na haar verrassende exit in Wie is de Mol? mocht Marije Knevel haar verhaal doen in de WIDM-podcast. Ze vertelt daarin uitgebreid over hoe zij zich heeft voorbereid op dit avontuur. In het gesprek gaat ze bijvoorbeeld in op de bijzondere plek waar zij haar Jokers wilde bewaren tijdens de opnames van het programma: "Ik had speciale bh's meegenomen met een vakje waaronder ik de Jokers kon bewaren."

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Maar wie is dan wel de Mol?

We kunnen Marije geen ongelijk geven… Vrouwenkleding blinkt nou eenmaal vaak niet uit in handige opbergruimte, zoals grote zakken. Het verstoppen van een Joker is zodoende nog best een ding! Jammer genoeg heeft Marije echter helemaal geen kans gehad om haar bh’s te testen… Ze heeft namelijk slechts één keer een Joker gehad. En aangezien de groep daarvan op de hoogte was, was verstoppen niet nodig!

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Krijg je ook geen genoeg van het programma? In dit lijstje verzamelen we de beste hints en aanwijzingen voor je. Kun je lekker meepuzzelen! Ook leuk: Superguide heeft dit jaar met een eigen WIDM-poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe prijs. Doe je mee?

Lees verder