Marieke Elsinga en Fred van Leer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marieke Elsinga en Fred van Leer

Marieke Elsinga heeft grote verrassing voor I Can See Your Voice-sensatie Myrthe

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Valse kraaien genoeg in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice op RTL 4, maar het was vooral zangeres Myrthe die eruit sprong. Ze bleek wél te kunnen zingen en panellid Marieke Elsinga was zó enthousiast, dat ze Myrthe nogal verraste.

"Vriendin, wat doe je nou?", zei een verbaasde Fred tegen hoofdgast Glennis Grace, die haar er (samen met haar superfan) op een gegeven moment uit stuurde. Fred wist zeker dat 'de popprinses' - de 'persona' van Myrthe - wél kon zingen.

'De popprinses'

"Niemand weet dat", pareerde Glennis. "Jawel, wij zitten daarvoor. Wij geven jullie raad", grapte de stylist. Hij had het dus bij het rechte eind. Uiteindelijk bleek dat 'de popprinses' zeker wel kan zingen. Ze heet Myrthe Hendrix en deed in 2015 mee aan het Junior Songfestival."Echt zo'n mooie stem, kippenvel!", aldus panellid Edsilia Rombley. "Dit was zo magisch wat je daar deed." De jonge zangeres van 19 zet sinds kort weer covers op haar YouTube-kanaal.

Verrassing van Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd helemaal stil van het optreden, maar wilde nog wat zeggen voordat Myrthe het podium af liep. "Mag ik je wat vragen?", begon ze, waarna ze even een hele dikke plottwist uit de hoge hoed toverde. "Mag ik je morgenochtend draaien in de ochtendshow op Qmusic?" Wat goed! En natuurlijk zei Myrthe volmondig ja.

Marieke Elsinga heeft grote verrassing voor I Can See Your Voice-sensatie Myrthe

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Lees hier ook ons interview met het nieuwe panellid Danny de Munk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder