Mariah Carey

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mariah Carey

Het favoriete kerstnummer van Kerst-godin Mariah Carey is?

|
|

Laatste update:

Mariah Carey is door haar megahit All I Want for Christmas dé kerstdiva, maar het liefst doet ze het tijdens het Kerstfeest rustig aan. Ze zong een onverwoestbare oorwurm, maar haar favoriete kerstnummer is iets totáál anders!

In Veronica Superguide vertelt Mariah Carey dat ze met Kerst eigenlijk het liefste slaapt. “Heerlijk, na het hele jaar gewerkt te hebben.”

Carey is weer te zien in een kerstspecial op Apple TV, Mariah’s Christmas: The Magic Continues, waarin ze in een fabulous jurk van Dolce & Gabbana (‘Je kunt er niet in lopen, maar hij was te mooi om te laten hangen.’) kerstklassiekers zingt.

Mariah Carey’s Magical Christmas Special was vorig jaar een behoorlijke hit, en The Magic Continues brengt een paar nieuwe nummers én nodigt je uit om de special uit 2020 nog een keer op te zetten. Maar wat is eigenlijk het favoriete kerstlied van de vrouw die All I want for Christmas schreef?

All I Want for Christmas is...

Het is elk geval niet All I want for Christmas óf Carey’s eigentijdse concurrent Last Christmas van Wham! “Mijn favorieten zijn allemaal nummers die ouder zijn dan ik zelf. God Rest Ye Merry Gentlemen (Wij trekken in een lange Stoet) of Hark! The Herald Angels Sing (Hoor d’Engelen zingen d’Eer). En ik ben erg geïnspireerd door The Christmas Song van Nat King Cole.”

Lees verder