Margot Robbie onherkenbaar in trailer voor Mary Queen of Scots

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Margot Robbie onherkenbaar in trailer voor Mary Queen of Scots

Margot Robbie onherkenbaar in trailer voor Mary Queen of Scots

|
|

Laatste update:

De Australische actrice Margot Robbie brak in 2014 in één keer wereldwijd door met haar gewaagde rol in The Wolf of Wall Street. Toen ze twee jaar later als Harley Quinn aantrad in Suicide Squad was haar sexy imago helemaal gevestigd. Maar nu gooit La Robbie het over een radicaal andere boeg in de eerste trailer voor Mary Queen of Scots.

The Red Queen?

In het historisch drama Mary Queen of Scots speelt Margot Robbie de rol van de eerste koningin Elizabeth, een rol die vooral in films beroemd werd door de vertolking van haar landgenote Cate Blanchett. En Margot ziet er nogal anders uit dan in the Wolf of Wall Street?! Wat heet; met haar hoge voorhoofd en rode pruik lijkt zij hier meer op Helena Bonham Carters Red Queen uit de Alice in Wonderland-films. En als die pruik af gaat is het helemaal schrikken.

Waargebeurde vete

Mary Queen of Scots vertelt over de waargebeurde vete tussen de Engelse koningin Elizabeth en de Schotse koningin Mary, gespeeld door Saoirse Ronan. De film moet één van de grote Oscarkrakers worden volgend jaar. De film gaat hier op 17 januari in première.

The Death of Mary Queen of Scots

De meest memorabele versie van het verhaal van Mary Queen of Scots stamt nog steeds van Monty Python. Deze hoorspelversie (!) uit 1970 zal vermoedelijk ook door deze nieuwe film niet worden overtroffen. Zie hieronder:

Lees verder