Joker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joker

Gerucht: Joaquin Phoenix en Margot Robbie in live-action Peter Pan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

En dan nu een wel heel bijzonder gerucht… Het schijnt namelijk dat Disney niemand minder dan Joaquin Phoenix en Margot Robbie op het oog heeft voor rollen in een live action-versie van Peter Pan, getiteld Peter en Wendy! Mocht het gerucht waar zijn, dan zijn de acteurs straks te zien als respectievelijk Kapitein Haak en Tinker Bell.

Komt Disney met live action-film Peter Pan?

Disney brengt de ene na de andere live action-versie van hun klassieke animatiefilms uit. Op dit moment staan bijvoorbeeld Mulan en Bambi op de planning. Disney heeft echter nog veel meer classics in hun catalogus, zoals bijvoorbeeld Peter Pan. De live action-versie van Peter Pan wordt volgens insiders ontwikkeld onder de titel Peter and Wendy. De opnames zouden al in april moeten beginnen, zodat het natuurlijk de hoogste tijd is om wat acteurs te casten. En nu schijnt (via Screenrant) dat Disney niemand minder dan Joaquin Phoenix en Margot Robbie op het oog heeft!

Disney heeft Phoenix en Robbie op het oog?

Het gerucht gaat dat Disney Joaquin Phoenix wil vragen voor de rol van Kapitein Haak. Margot Robbie zou op haar beurt te zien moeten zijn als Tinker Bell. Als Disney deze acteurs inderdaad weet te verbinden aan een live action-versie van Peter Pan, dan haalt het bedrijf twee van de heetste acteurs van dit moment binnen! Joaquin Phoenix zette namelijk een geweldige prestatie neer met Joker, en Margot Robbie schittert op dit moment in Birds of Prey. Hopelijk snel meer nieuws over dit Peter and Wendy-project!

Lees verder