Marco Borsato, The Voice of Holland, Coach

Veronica Superguide logo
Marco Borsato, The Voice of Holland, Coach

Marco Borsato laat van zich horen na bijzondere gebeurtenis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Marco Borsato doet het kalm aan. Hij probeert zo goed en kwaad mogelijk uit de spotlights te blijven. Gisteren maakte de zanger echter een uitzondering! En dat heeft alles te maken met die verloving van André Hazes en Monique Westenberg.

BN'ers feliciteren André en Monique

We vertelden jullie eerder vandaag al dat André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen! André maakte dat gisteravond bekend via Instagram. Wat volgde was een stortvloed met felicitaties van bekende en minder bekende Nederlanders. We noemden bijvoorbeeld al goede vriend Wesley Sneijder en Glennis Grace, met wie André eerder nog een akkefietje had. De meest bijzondere felicitatie werd echter achtergelaten door Marco Borsato!

Marco: "Wees zuinig op elkaar”

Het is al lange tijd stil rondom Marco. Sinds zijn burn-out en de scheiding van Leontine probeert de zanger de spotlights te vermijden. Gisteravond liet Marco echter tóch even van zich horen! De zanger reageert namelijk op het nieuws van de verloving van André en Monique. “Gefeliciteerd jullie! Wees zuinig op elkaar”, reageerde Marco, inclusief twee hartjes.

Marco Borsato feliciteerd André Hazes en Monique Westenberg

Marco heeft meerdere keren aangegeven dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft, zo ook recentelijk nog toen Linda de Mol hem uitnodigde voor Linda’s Winterweek. Het is daarom best bijzonder dat hij voor deze heugelijke gebeurtenis toch even terugkeert op social media!

Lees verder