Marco Borsato en Leontine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Leontine

Marco Borsato en Leontine zijn weer aan het daten: ‘We hebben het leuk’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na wat affaires, een burn-out, een scheiding en een confronterend interview bij Linda de Mol is er eindelijk een keer goed nieuws voor Marco Borsato. De zanger en Leontine zijn weer uit de friendzone.

De relatie met ‘Tien’ is goed, en met de kids, dus we hebben het leuk,” vertelt Marco in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. Is er dan sprake van een liefdesontwikkeling? “Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje.” En dat terwijl hij eerst liet weten dat een verzoening ‘absolute onzin’ was.

‘Mijn hart is bezet’

Frank wil weten wat dit ‘daten’ dan precies inhoudt. “Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.” Wanneer Marco wordt gevraagd of andere vrouwen kans maken, is hij standvastig. “Nee, mijn hart is bezet.

Het ideale paar

Marco legt uit dat er vanaf het begin al veel druk lag op hun relatie. “We werden meteen bestempeld als het ideale paar.” Marco heeft nu in ieder geval wél goede intenties met Leontine, want hij wil zeker dat het goedkomt. “Dat hoop ik natuurlijk, maar dat weet je niet. We laten het los.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder