Mandy Moore verklapt voorproefje This Is Us

Veronica Superguide logo
Mandy Moore verklapt voorproefje This Is Us

Mandy Moore verklapt voorproefje This Is Us

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede seizoen van This Is Us begint meteen met een knaller. Mandy Moore licht een tipje van de sluier bij Jimmy Kimmel.

This Is This Is Us

Misschien heb je nog niets van This Is Us gezien, maar tenzij je onder een steen hebt geleefd, heb je er zeker van gehoord. This Is Us is een van de meest besproken en gewaardeerde series van dit moment. De trailer brak al records, de eerste aflevering trok tien miljoen kijkers, en na het eerste seizoen staat de serie al op drie Golden Globe-nominaties (en vele kleinere prijzen en nominaties).

Deze herfst start het tweede seizoen op NBC, en hoofdrolspeelster Mandy Moore nam in de show van Jimmy Kimmel de vrijheid om een belofte te doen over de eerste aflevering. Het is nogal wat, dus kijk en luister vooral zelf ...

Nog zeker twee seizoenen

In januari werd niet alleen het tweede seizoen, maar ook meteen het derde aangekondigd. Net als seizoen 1 gaan ook de komende reeksen achttien afleveringen tellen. In Nederland begon FOX op 4 april met het uitzenden van de eerste episodes.

This Is Us volgt een aantal mensen, wiens levens op een onverwachte manier met elkaar verwikkeld zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Mandy Moore (Rapunzel), Chrissy Metz (American Horror Story), Sterling K. Brown (American Crime Story) en Justin Hartley (Smallville).

Lees verder