Lion King Travis Kinley donkey Nathan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lion King Travis Kinley donkey Nathan

Man zingt Lion King met ezel en gaat viral

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De live action uitvoering van The Lion King draait inmiddels alweer twee weken in de bioscoop en daar zijn we allemaal ontzettend blij mee. En iedereen uit die blijdschap op zijn eigen manier. De Amerikaan Travis Kinley deed dit echter op een wel heel bijzondere wijze: hij besloot samen met zijn ezel een versie van het beroemde lied uit de film ten gehore te brengen.

Heus duet tussen mens en dier

Als Travis losbarst in het welbekende “Nants ingonyama bagithi baba” intro van The Circle of Life lijkt zijn ezel Nathan zich in paniek af te vragen wat hier nou in Godsnaam aan de hand is, en het beest begint als een gek te balken. En daar gaat het muildier zo enthousiast mee door, dat het vervolgens op een heus duet begint te lijken.

Nu al meer dan 3,6 miljoen views

Dit hilarische duet ging in korte tijd viral, en inmiddels heeft het filmpje dan ook al meer dan 3,6 miljoen views op facebook. Ook hebben al 66 duizend mensen het gedeeld. En dat terwijl het gewoon als een geintje begon. Vrienden vroegen Travis of hij zichzelf wilde filmen terwijl hij wat liedjes met zijn dieren zong: “Ik loop het weiland in, ik begin te zingen, en Nathan begint te balken, en ik weet niet wat me overkomt omdat we dit nooit doen” zo vertelde de man uit South Carolina aan het lokale nieuwsstation WLTX. Wij zijn benieuwd of The Lion King zingen met dieren nu een nieuwe online challenge gaat worden. Zo ja dan wachten nu al vol ongeduld op de eerste beelden van een dierentuinmedewerker die het met een echte leeuw durft te zingen.

Lees verder