Superman and Lois televisieserie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Superman and Lois televisieserie

Man van Staal keert terug in eerste teaser Superman & Lois

|
|

Laatste update:

Binnenkort gaat Superman & Lois van start in Amerika. Om dat te vieren, verscheen vandaag de eerste teaser!

Gloednieuwe superheldenserie

Zoals de titel al een beetje weggeeft, draait Superman & Lois om Clark Kent en zijn geliefde Lois Lane. De titelhelden zijn in deze serie echter de ouders van twee rebelse tienerjongens. En alsof het opvoeden van een stel dwarse pubers nog niet zwaar genoeg is, moeten Clark en Lois het ook nog zien te rooien als respectievelijk wereldberoemde superheld en gerenommeerde journaliste. In de eerste teaser van Superman & Lois krijgen we alvast een eerste indruk van deze gloednieuwe superheldenserie!

Arrowverse

Clark ‘Superman’ Kent wordt in deze serie gespeeld door Tyler Hoechlin (Teen Wolf). Elizabeth Tulloch (Grimm) tekende voor de rol van de eigenzinnige reporter Lois Lane. Het is trouwens niet de eerste keer dat deze acteurs het iconische DC-koppel vertolken. Zij waren eerder te zien in Arrow, The Flash, Batwoman en Supergirl. Net als deze superheldenseries maakt Superman & Lois deel uit van het zogenaamde Arrowverse.

Releasedatum Superman & Lois

Superman & Lois gaat op 23 februari in première in de Verenigde Staten. Het is nog even afwachten of en wanneer deze superheldenserie in Nederland zal worden uitgebracht. Aangezien veel andere Arrowverse-titels ook hier verschenen, hebben we er echter alle vertrouwen in Superman & Lois ook deze kant op vliegt!

Lees verder