Patty Brard en Antoine

Veronica Superguide logo
Patty Brard en Antoine

Man Patty Brard nam per ongeluk overdosis coke

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds Patty Brards biografie 'De negen levens van Patty Brard' verscheen, regent het onthullingen en sneren. Toch deinst de diva er niet voor terug om ook haar eigen sores te beschrijven. Of die van haar man, Antoine.

Het boek van Patty is een kleine goudmijn voor iedereen die stiekem smult van showbizznieuws. Zo kreeg Albert Verlinde een sneer, moest een 'dronken' Bridget Maasland eraan geloven én onthulde 'Pat' een bizarre eis in haar oorspronkelijke Talpa-contract van John de Mol. In het boek vinden we echter ook erg veel persoonlijke ontboezemingen, ook over haar man Antoine.

Overdosis

Weekblad Story dook deze week weer in het boek en stuitte op een passage waarin Patty's vierde, huidige man Antoine een hoofdrol speelt. "Bizar maar waar: een gevaarlijk misverstand veroorzaakte een situatie waarin het juist Antoine was die bijna bezweek aan een overdosis cocaïne!", beschrijft het blad. Euhm... hoe dan?

Cocaïne

Het gebeurde toen Patty ooit een feest van fotograaf Erwin Olaf mocht presenteren. Antoine ging uiteraard mee. Bij de ingang kregen alle gasten een pakketje coke cadeau "alsof het consumptiebonnen betrof". Antoine besloot het ook eens te proberen. "Wat hij door zijn gebrek een ervaring niet wist, is dat de inhoud van de pakketjes over een lange tijd moest worden uitgesmeerd. Maar Antoine nam in zijn onwetendheid alles in één keer en zou voorgoed genezen zijn van het spul."

Overdosis

Nogal heftig dus! Al na vijf minuten zou Antoine niet goed zijn geworden (joh) en uiteindelijk moest Patty hem zijn bed in begeleiden terwijl hij nog 'in alle staten' was. "Het is aan zijn fitte lijf te danken dat hij niet meteen een hartklap heeft gekregen", aldus Patty. 

Lees verder