‘Man of Steel 2 binnenkort aangekondigd’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Man of Steel 2 binnenkort aangekondigd’

‘Man of Steel 2 binnenkort aangekondigd’

|
|

Laatste update:

Het is alweer een tijdje terug dat Superman in zijn eigen solofilm schitterde. Maar volgens de laatste geruchten wordt er al gewerkt aan een nieuwe blockbuster rondom deze oersuperheld!

Ultieme superheld

De laatste Superman-film stamt alweer uit 2013. In Man of Steel moest de titelheld het opnemen tegen de megalomane General Zod. Sindsdien maakte de ultieme superheld zijn opwachting in Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Maar er gaan geruchten dat er een nieuwe solofilm rondom de Man of Steel in de maak is. En als we die geruchten moeten geloven, laat de aankondiging voor deze nieuwe DC-film niet lang meer op zich wachten!

San Diego

Volgende maand vindt de San Diego Comic Con plaats, een stripconferentie waar grote studio’s hun nieuwste blockbusters aankondigen. Hoewel Marvel Studios verrassend genoeg dit jaar niet aanwezig zal zijn, belooft DC flink uit te pakken. Volgens El Fanboy Podcast zal Henry Cavill, die de rol van Superman speelt in het filmuniversum van DC, onderdeel zijn van de presentatie. Als dit inderdaad het geval is, ligt de aankondiging voor een vervolg op Man of Steel natuurlijk voor de hand.

Instagram

De geruchten voor een nieuwe Superman-film zingen trouwens al langer rond in Hollywood. Ook Cavill zelf deed een duit in het zakje. Op zijn Instagram-pagina schreef de acteur dat hij werkte aan zijn ‘super buns’: “Als jullie op mij stemmen tijdens de Teen Choice Awards, zien jullie ze al dan niet nog sneller in een blauwe outfit.” Cavill is genomineerd in de categorie beste actiester. Daarin neemt hij het onder anderen op tegen Chris Evans (Avengers: Infinity War) en Dylan O’Brien (Maze Runner: The Death Cure).

De nieuwe Superman-film zal naar verluidt rond 2020 in de bioscopen verschijnen.

Lees verder