Man loopt boos weg na verloren te hebben van kinderen in Robot Wars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Man loopt boos weg na verloren te hebben van kinderen in Robot Wars

Man loopt boos weg na verloren te hebben van kinderen in Robot Wars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Niemand verliest graag. En al helemaal niet op televisie van een stel kinderen. Maar doe jezelf een lol en laat je niet kennen zoals deze kandidaat uit Robot Wars!

Groentjes

In Robot Wars nemen twee teams het tegen elkaar op in een arena vol boobytraps en vijandige huisrobots. Gisteravond ging het tussen de veteranen van Team Behemoth en de groentjes van Team Cherub. Het gevecht was echter zo close, dat de jury eraan te pas moest komen om een winnaar uit te roepen.

De beslissing was unaniem: Team Cherub mocht door naar de volgende ronde. Ant, de teamcaptain van Team Behemoth, reageerde daar op z’n zachtst gezegd niet heel sportief op. Kijk zelf maar!

Het duurde niet lang voordat het fragment viral ging op Twitter. Blijkbaar is boos weglopen als je net hebt verloren van een stel kinderen niet heel erg chique.

Wapen

Maar Ant beweerde dat hij niet was weggelopen omdat hij net had verloren van een stel brugklassers. Hij was niet boos op de kids, hij was boos op zijn teamgenoten. Die zouden vlak voor het duel een ander wapen op de robot hebben gezet, waardoor ze uiteindelijk de match verloren.

Zelfs de producenten van Robot Wars voelden zich geroepen om Ant te verdedigen op Twitter.

Daarna werden de reacties op Twitter al een stuk milder, waardoor de slechte verliezer die avond toch nog een heel klein beetje als winnaar uit de bus kwam.

Lees verder