Doornroosje van Disney

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doornroosje van Disney

Man ‘hackt’ Disney-klassieker Doornroosje om zijn vriendin ten huwelijk te vragen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Veel vrouwen dromen ervan om de prins op het witte paard tegen het lijf te lopen. Voor deze verliefde Disney-fan kwam deze droom eindelijk uit!

Favoriete film

Er zijn talloze manieren om de liefde van je leven ten huwelijk ten vragen: sommigen schakelen de hulp in van Oscar-winnaar Tom Hanks, anderen houden het opvallend kort en zakelijk. Maar ene Lee Loechler heeft de lat voor lovers weer een stukje hoger gelegd. Hij was een half jaar bezig om zijn vriendin Sthuthi en zichzelf te tekenen in een van de beroemdste scènes van Doornroosje, niet toevallig de favoriete film van zijn geliefde. Tijdens een vertoning van de Disney-klassieker kon Lee zijn vriendin eindelijk verrassen met zijn unieke aanzoek!

Vuurwerk

“Sthuthi David, wil je met mij nog lang en gelukkig leven?”, vroeg Lee terwijl hij op zijn knieën ging voor zijn liefje. Alle moeite was gelukkig niet voor niets geweest: de verbijsterde Sthuthi kon natuurlijk niet anders dan ‘ja’ zeggen tegen het bijzondere aanzoek. Met het vuurwerk van Doornroosje op de achtergrond vielen de tortelduifjes elkaar in de armen. Gelukkig was Lee ook nog zo wakker om zijn romantische actie op YouTube te zetten: het unieke huwelijksaanzoek is inmiddels al bijna vijf miljoen keer bekeken!

Lees verder