Man bijt hond logo

Veronica Superguide logo
Man bijt hond logo

Man bijt hond keert volgende maand terug met XL-versie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! Man bijt hond keert op maandag 11 mei terug op de buis. De invulling van het programma wordt in deze XL-versie echter wel enigszins aangepast… Evenals het uitzendschema!

Coronacrisis belangrijk thema in Man bijt hond XL 

SBS6 maakte zojuist bekend dat we vanaf 11 mei wekelijks op de zender terecht kunnen voor een XL-versie van Man bijt Hond. In deze Man bijt hond XL-uitzendingen keren oude vertrouwde rubrieken terug, maar zijn ook nieuwe onderdelen te zien! Zo keert het tv-programma bijvoorbeeld terug naar voordeuren waar ze twintig jaar geleden ook al aanbelden. Uiteraard vormt de coronacrisis een belangrijk thema in Man bijt hond XL. Dat betekent onder meer dat we te zien krijgen hoe thuiszittend Nederland hun quarantaine doorbrengt.

Man bijt hond XL is wekelijks te zien op SBS6

De opnames van de gewone editie van Man bijt hond, dat eerder dit jaar nog gewoon dagelijks te zien was, werden eind vorige maand stopgezet. Gelukkig kunnen we binnenkort dus genieten van nieuwe afleveringen, in een nieuw jasje! Man bijt hond XL is vanaf maandag 11 mei wekelijks te zien op SBS6. Pas op: het programma verhuist daarbij wel naar de klok van 21.30 uur. Klaar met al die (onbedoelde...) herhalingen? Eerder genieten van wat markante figuren? Dat doe je via het YouTube-kanaal van het programma

O, en nu we het toch over nieuwsprogramma's hebben: wist je al dat Matthijs van Nieuwkerk komende zomer mogelijk terugkeert met een satirische zaterdagavondshow?

Lees verder