Bibian Mentel en Edwin Spee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bibian Mentel en Edwin Spee

Man Bibian Mentel over gemis: ‘De leegte is nu al groot’

|
|

Laatste update:

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, deelt een hartverscheurend bericht op Instagram. Hij vertelt hoe het nu met hem gaat. Logischerwijs heeft hij grote moeite met het gemis van zijn vrouw.

'De leegte zal verder groeien'

Bibian Mentel kwam een paar dagen geleden te overlijden aan de gevolgen van kanker. Ondanks dat Bibian en haar man Edwin Spee gelukkig afscheid hebben kunnen nemen, is het gemis natuurlijk verschrikkelijk groot. Edwin vertelt erover op Instagram: “Ik lig naast je, je bent er niet meer maar zelfs alleen je lichaam straalt nog zoveel liefde uit. Het is oké maar zo voelt het niet. De leegte is nu al groot en morgen is ook je lichaam weg en zal die leegte verder groeien.

Edwin weet toch lichtpuntje te vinden

Net zoals zijn Bibian dat vaak deed, weet ook Edwin zijn emotionele bericht knap genoeg toch nog te eindigen met een klein lichtpuntje: “De leegte zal plaatsmaken voor alle mooie herinneringen en ik zal je weer voelen en proberen jouw warmte verder te blijven verspreiden. Ik mis je lieve schat, ik mis alles aan je! We are united, we are one!

Bibian haar overlijden eerder deze week leidde tot een stroom aan lieve reacties. Niet alleen van Edwin, maar ook van allerlei sporters, politici en BN’ers, zoals Samantha Steenwijk. Zij vertelde bijvoorbeeld over haar laatste, bijzondere ontmoetingen met Bibian: "Iedereen hield van die vrouw! Als je haar één keer zag, dan was het al gebeurd.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder