Making a Murderer’s Steven Avery dumpt verloofde

Veronica Superguide logo
Making a Murderer’s Steven Avery dumpt verloofde

Making a Murderer’s Steven Avery dumpt verloofde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Steven Avery, de man om wie Netflixdocu Making A Murderer draait, is niet langer verloofd. Avery riep vorige week van de daken dat hij ging trouwen met Lynn Hartman, maar nu liet hij via een bekende weten dat hij Hartman heeft gedumpt.

Volgens Avery is zijn ex een golddigger. “Ze is deze relatie aangegaan voor geld en publiciteit. Zijn ogen zijn eindelijk geopend”, liet de gevangene weten aan Sandra Greenman, die Avery’s verhaal vervolgens op Facebook plaatste.

Sekssymbool

Greenman (73) is Avery's ex-verloofde, die hem al 10 jaar met raad en daad bijstaat. Ze was woest toen ze hoorde over de verloving tussen Steven en Lynn, schrijft het AD. "Lynn is een nepfiguur en alleen maar uit op roem en geld."

Volgens haar krijgt Steven sinds zijn veroordeling in 2005 gemiddeld 40 liefdesbrieven per dag van vrouwen die in hem een sekssymbool zien. "Het feit dat hij is veroordeeld voor een moord werkt kennelijk erotiserend op veel dames", aldus Greenman die haar inmiddels mislukte romance met Avery 'helemaal echt en zonder bijbedoelingen' noemt. 

Dr. Phil

Lynn Hartman, een juridisch secretaresse, is binnenkort te gast bij Dr. Phil om in zijn talkshow te praten over hun trouwplannen, de veroordeling en meer. Ze zou hier flinke bedragen voor hebben ontvangen. Vrijdag werd bekend dat ook Avery een interview gaat geven aan Amerika’s bekendste televisiepsycholoog.

Levenslang

Avery, die in 2007 werd veroordeeld tot levenslang voor de moord op Teresa Halbach, leerde Hartman kennen via briefwisselingen. Vorige week zouden de twee elkaar pas voor het eerst hebben ontmoet, na acht maanden contact via brieven en de telefoon.

Lees verder