Makers werken al aan vervolg actieknaller Nobody!

Bob Odenkirk in Nobody
© BrunoPress/Capital Pictures

De John Wick-achtige actiefilm Nobody gaat erg lekker in de bioscopen. En hoewel de makers eigenlijk nog geen groen licht hebben gekregen voor een vervolg, zijn ze er toch maar alvast aan begonnen.

Dat geeft regisseur Ilya Naishuller aan in gesprek met JoBlo. Lekker! 

Nobody 2 in de maak

"Er zijn heel wat verhalen die we kunnen vertellen in deze wereld met het personage Hutch", legde Ilya uit. "Ik weet dat Derek Kolstad, schrijver van de eerste film, al werkt aan de sequel. We hebben nog geen officieel groen licht, maar alle nodige zaadjes zijn geplant om een vervolg te maken."

Waar gaat Nobody over?

Wie nog niet in de bios is geweest na de heropening, maar dat wél van plan is: Nobody is écht de go-to-film van het moment. In deze keiharde actiethriller - met een onverwachte hoofdrol voor Better Call Saul-ster Bob Odenkirk - volgen we Hutch (Odenkirk), een op het oog uitgebluste man van middelbare leeftijd met een ingezakt gezinsleven.

Fixer Bob Odenkirk

Een inbraak sleurt 'm echter weer zijn oude leven in: hij was ooit een 'fixer' voor de hoogste inlichtingendiensten en begint er weer lustig op los te knokken - nog licht uitgedrukt. llya teaset alvast dat er in de sequel waarschijnlijk ook een grotere rol is voor Hutch' vrouw, gespeeld door Connie Nielsen. Ze krijgt waarschijnlijk ook een geweer in haar handen!

Nobody draait momenteel in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.