Makers Stranger Things werken aan nieuwe Netflix-serie

Veronica Superguide logo
Makers Stranger Things werken aan nieuwe Netflix-serie

Makers Stranger Things werken aan nieuwe Netflix-serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De fans van Stranger Things kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Maar de makers zijn alweer bezig met een nieuwe serie… die opvallende overeenkomsten vertoont met de Netflix-favoriet!

Spanning

Volgend jaar verschijnt het derde seizoen van Stranger Things. Maar de fans hebben inmiddels meer om naar uit te kijken. De producenten van Stranger Things werken namelijk aan een nieuwe titel voor Netflix. En die heeft aardig wat gemeen met de geliefde sciencefictionreeks!

Superkrachten

De nieuwe serie I Am Not Okay with This is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Charles Forsman. Hierin ontdekt een vijftienjarige scholiere dat ze beschikt over telekinetische superkrachten. Een soort 'Eleven: The High School Years', dus…

Verslavend

Als kers op de taart zal de serie geregisseerd worden door Jonathan Entwistle. Hij bewees met The End of the F***king World al dat hij prima uit de voeten kan met duistere tienerdrama’s. In januari schreven we al een open liefdesbrief aan deze aangenaam zwartgallige romcom. Daarnaast wist The End of the F***king World zijn weg te vinden naar onze lijst van de meest verslavende Netflix Original-series tot nu toe!

Het is helaas nog niet bekend wanneer I Am Not Okay with This te zien zal zijn op Netflix.

Lees verder