Make Up Your Mind-Albert Verlinde: ‘geen spijt’

Onder de kilo’s veren, glitters en foundation bleken gisteravond onder andere Frans Duijts en Albert Verlinde verstopt te zitten. In RTL Boulevard blikken ze terug op hun legendarische deelname aan Make Up Your Mind.

Wil je niets missen van Make Up Your Mind? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze overzichtspagina.

Albert Verlinde
© BrunoPress

Ondanks haar prachtige gele bontjas, viel Frans’ alterego Sjaan Elle als eerste af. Toch heeft hij genoten. “Het was een ongelofelijke ervaring en wat een lieve reacties heb ik gekregen.” Hij schrok wel even toen hij in de spiegel keek. “Je wordt opgemaakt en dan zie je jezelf en denk je WAT? Dat ben ik zelf niet”

Wil je weten welke BN’ers nog meer meedoen aan Make Up Your MindHier onthullen we ze allemaal!

Mystery Queen

Albert Verlinde was de Mystery Queen van de week. Als Brenda Break A Leg wist hij het panel te betoveren. Albert vond het ‘een feest’ om te doen, vertelde hij aan RTL Boulevard. Hij heeft dan ook absoluut geen spijt, zijn inbox stroomt zelfs helemaal vol. “Ik krijg van allemaal mensen berichten binnen."

Flash Gorgeous

Naast Albert en Frans werd gister ook de identiteit van Hans Klok, Jan Versteegh en Robbert Rodenburg onthuld. De enige die tot het einde een raadsel bleef, was Flash Gorgeous. Heb jij al enig idee wie het kan zijn? We zetten alle hints en voorspellingen voor je op een rij.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. Make Up Your Mind is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op de zender.