Maisie Williams over GoT S7: Shit gets REAL

Veronica Superguide logo
Maisie Williams over GoT S7: Shit gets REAL

Maisie Williams over GoT S7: Shit gets REAL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In geheimzinnig doen zijn ze heel goed bij Game of Thrones. Nu seizoen 6 lang en breed achter de rug is, kijken we alweer uit naar seizoen nummer 7.

Seizoen 7

Maar wat we in de nieuwe reeks afleveringen te zien krijgen, daar kunnen we slechts naar gissen. Welke personages moeten het dit seizoen ontgelden? Wie kruipt met wie tussen de lakens en wie krijgt het met wie aan de stok?

Maisie Williams

Gelukkig weten de acteurs en actrices van de populaire en veelvuldig bekroonde dramaserie hoe zwaar de fans het met wachten hebben. Daarom was het Maisie ’Arya Stark’ Williams die het nog net iets (on)draaglijker maakte. Ze toog naar Twitter om daar slechts een paar kreten van verbazing naar de Game of Thrones-kijkers te uiten.

Game of Thrones

”Net klaar met het lezen van seizoen 7”, ”Als ik jou was, zou ik nu beginnen met jezelf voorbereiden”, ”Nee, laat maar zitten, niets kan je hierop voorbereiden”, wist Williams ons te melden nadat ze het script van het nieuwe seizoen gelezen had. ”Shit gets real”, gooide ze er ook nog achteraan. Dat belooft wat!

Lees verder