Maisie Williams neemt afscheid van Game of Thrones

Veronica Superguide logo
Maisie Williams neemt afscheid van Game of Thrones

Maisie Williams neemt afscheid van Game of Thrones

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van Game of Thrones komt steeds dichterbij. Op Instagram onthulde Maisie Williams dat haar tijd bij de HBO-hit erop zit!

Populair

De opnames voor het volgende seizoen van Game of Thrones zijn in volle gang. En aangezien het ook meteen het laatste seizoen is van de razend populaire fantasyreeks, zit het werk er voor steeds meer castleden op. Emilia Clarke, die de rol van Daenerys Targaryen speelt, nam vorige maand al afscheid van de hitserie en nu is het de beurt aan Maisie ‘Arya’ Williams!

Schoenen

In een post die dit weekend op haar Instagram-account verscheen, plaatste Maisie een foto van een paar met bloed besmeurde schoenen. Daarbij schrijft ze: “Vaarwel, Belfast. Vaarwel, Arya. Vaarwel, Game of Thrones.” Opvallend detail: de foto is ook voorzien van de hashtag ‘#lastmanwomanstanding’. Dit is echter geen spoiler, maar een verwijzing naar het feit dat Maisie de laatste Game of Thrones-actrice is die nog opnames had staan.

Afscheid

Het afscheid zal voor Maisie even wennen zijn. Zij tekende voor de rol van Arya Stark toen ze twaalf was en de actrice is nu begin twintig. Dat betekent dat Maisie praktisch op de set is opgegroeid. Gelukkig hoeft de actrice zich na Game of Thrones niet te vervelen. Maisie is volgend jaar namelijk ook te zien in de X-Men spin-off The New Mutants als de superheld Wolfsbane!

Lees verder