Inge de Bruijn

Veronica Superguide logo
Inge de Bruijn

Mailbox Inge de Bruijn ‘ontploft’ na Adam zkt. Eva VIPS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twee weken geleden was Inge de Bruijn in volle glorie te zien in de spraakmakende datingshow Adam zkt. Eva VIPS. Sindsdien draait de mailserver van de oud-zwemster overuren.

Vrijgezel

In Adam zkt. Eva VIPS was te zien hoe Inge de Bruijn op een onbewoond eiland poedelnaakt op zoek ging naar de ware liefde. Hoewel Inge weer als vrijgezel terugkeerde, heeft ze sinds de uitzending niet te klagen over aandacht van mannelijke fans. “Mijn inbox is ontploft. Ik wist niet wat me overkwam”, vertelde Inge aan Shownieuws.

Prins

Of tussen al die mailtjes naar aanleiding van Adam zkt. Eva VIPS wel de prins op het witte paard zit, waagt Inge de Bruijn te betwijfelen: “Het is zo moeilijk, ik ben meer visueel ingesteld. Ik vind het prettiger persoonlijk iemand te ontmoeten. Een tekstberichtje in je inbox zegt me heel weinig en doet ook niet heel veel met me.” Ze pakt het liever face to face aan, net als in Adam zkt. Eva VIPS. 

Complimenten

Toch zaten er ook mailtjes tussen waar Inge de Bruijn wel gecharmeerd van was: “De mooiste reacties vond ik de complimenten die ik heb gekregen als mens zijnde.” Zo kreeg de oud-zwemster onder meer te horen dat ze 'grappig, galant en begaan met de mannen' was. “Dat vond ik wel heel erg mooi.” Ze heeft leuke reacties overgehouden aan haar deelname aan Adam zkt. Eva VIPS. 

Dance Dance Dance

De zwemster vertelt in een interview met Televizier dat het even wennen was om naakt rond te lopen: “Ik ben natuurlijk wel gewend om mezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven in flinterdunne badpakken, maar dit was wel een stapje verder.” Voordat Inge meedeed aan Adam zkt. Eva VIPS, deed ze mee aan de danscompetitie Dance Dance Dance. Tijdens de repetities had ze last van hartklachten. Gelukkig hoefde ze zich voor Adam zkt. Eva VIPS niet zo in te spannen!

Lees verder