maik de boer

Veronica Superguide logo
maik de boer

Schokkend: Maik de Boer had voorstadium van huidkanker

|
|

Laatste update:

Maik de Boer heeft zich laten behandelen aan een verdacht plekje bij zijn oog. Het bleek te gaan om een voorstadium van huidkanker, maar de stylist was er gelukkig op tijd bij! Het heeft een grote indruk op hem achtergelaten en Maik vertelt uitgebreid hoe hij zijn leven hierdoor heeft omgegooid.

De 58-jarige stylist is nog steeds niet helemaal de oude, na de verwijdering van het pre-huidkanker plekje. Zo schrijf hij op Instagram.

“Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil. Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan dat ik nu ben!”

Maik de Boer kiest voor gezondheid

De aanvaring met het voorstadium van huidkanker, was de reden dat Maik de Boer zich een sabbatical-zomer gunde. We wisten eerder al dat Maik de sportschool heeft ontdekt en nu RIPPED is!

“Ik koos voor een sabbatical-zomer gevuld met trainen en detoxen maar vooral met aan een gezond en energiek lijf werken.”

Zo ziet macho-Maik er nu uit.

Freelance stylist

Naast de kilo’s heeft Maik de Boer ook zijn vaste baan van zich afgegooid. Hij gaat nu door het leven als een freelance stylist zodat hij meer grip op zijn leven heeft. Het is zeker niet omdat hij het werk shit vond, want Maik bedankt iedereen met wie hij de afgelopen jaren heeft samengewerkt.

Smeren, smeren, smeren

Tot slot eindigt Maik de Boer met een gezondheidstip: “Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren, smeren, smeren en laat regelmatig je huid even checken!”

Lees verder