Magneto gaat niet zo lekker in gloednieuwe foto’s X-Men: Dark Phoenix

Veronica Superguide logo
Magneto gaat niet zo lekker in gloednieuwe foto’s X-Men: Dark Phoenix

Magneto gaat niet zo lekker in gloednieuwe foto’s X-Men: Dark Phoenix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Erik ‘Magneto’ Lenscherr heeft het er (zoals altijd) maar moeilijk mee. Vakblad Empire heeft een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven, waarin we onder andere zien hoe de metaalbuiger neer wordt gehouden door een stel soldaten.

Foto's

In de rest van de foto’s zien we onder andere Jessica Chastain die een kale Professor X confronteert, Jean en Cyclops die een potje aan het emmeren zijn en de Phoenix die onheilspellend in de camera tuurt. Bekijk ze hieronder.

X-Men: Dark Phoenix

In X-Men: Dark Phoenix krijgt de krachtige telepaat Jean Grey tijdens een ruimtemissie een linkse van een energiegolf. Hierdoor komt er een duistere kracht naar boven, die zich manifesteert als het alter ego Phoenix. 

Jean wordt een stuk sterker dan normaal en de X-Men proberen wanhopig Phoenix te vernietigen. Best pittig, gezien het beestje het lichaam van hun vriendin gebruikt om verwoesting te zaaien. De mutanten zullen daarom een manier moeten vinden om Phoenix de kop in te drukken en tegelijkertijd Jean te redden.

Cast

Vrijwel iedereen uit X-Men: Apocalypse is weer van de partij. James McAvoy, Michael Fassbender en Jennifer Lawrence zijn weer te zien als respectievelijk Professor X, Magneto en Mystique. X-Men producer Simon Kinberg regisseert de film.

X-Men: Dark Phoenix draait vanaf 1 november 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder