Joe Manganiello

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Manganiello
Hollywood

Magic Mike 3-set beveiligd vanwege hitsige fans

|
|

Laatste update:

Trouble in stripper paradise: de stomende set van Magic Mike 3 moet extra beveiligd worden omdat sommige hitsige dames wel érg dicht bij de hete heren willen komen...

Killerbody-kweker Channing Tatum is begonnen aan de opnames van de derde Magic Mike-film in Londen en rond de dansstudio waar hij en andere dansers oefenen heeft zich een klein legertje opgewonden fans verzameld. Een anonieme bron vertelt aan The Sun dat de producenten zich wat zorgen beginnen te maken over deze "hitsige dames van middelbare leeftijd", zo meldt het ANP.

'Problematisch'

Alle geilheid op een stokje: dit klinkt misschien ergens nog wel een beetje geinig, maar dat is het natuurlijk niet. "Het begon allemaal wel grappig en het is natuurlijk leuk dat fans zo betrokken en gepassioneerd zijn", vertelt de medewerker van de film over de groep vrouwen, die elkaar blijkbaar via een WhatsApp-groep op de hoogte houden van het productieschema. "Maar na een tijdje begon het wat problematisch te worden, er zijn nu heel veel fans die de mannen overal waar ze gaan proberen te volgen."

Magic Mike-beveiliging opgeschroefd

Om de veiligheid van de castleden te garanderen, zou er extra security zijn ingezet. "Er zijn wat zwaargewichten bijgekomen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat niemand gewond raakt."

De sexy Magic Mike-films draaien om stripper Mike Lane. Het verhaal van de eerste film uit 2012 was losjes gebaseerd op de eigen striptease-ervaringen van Channing Tatum. In 2015 kwam er een zo mogelijk nog hetere sequel uit, Magic Mike XXL.

Magic Mike 3: Magic Mike's Last Dance komt exclusief naar HBO Max. We weten alleen nog niet wanneer.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder