Mildred Nijhove bij huwelijk Anouk

Veronica Superguide logo
Mildred Nijhove bij huwelijk Anouk
Married at First SightBN'ers

MAFS-trouwambtenaar trouwde Anouk en Dominique: 'Het was gewoon idioot'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Ongewone bruiloften, daar heeft trouwambtenaar Mildred Nijhove genoeg ervaring mee. Meerdere keren trouwde ze stellen die elkaar bij het altaar pas voor het eerst zagen. Afgelopen weekend leidde ze ook het huwelijk van Anouk en Dominique tijdens haar concert op het Malieveld.

Droom die uitkomt

Duizenden mensen waren aanwezig op de bruiloft van Anouk en vele tienduizenden konden alles volgen via sociale media. Het was één groot spektakel waar ook trouwambtenaar Mildred een grote rol speelde. Zij praatte het huwelijk moeiteloos aan elkaar. Mildred kan het nauwelijks bevatten. "Dit was next level. Een droom die is uitgekomen", zegt ze tegen het AD.

MAFS-trouwambtenaar

Maarre... kennen we Mildred niet ergens van? Jawel, zij is een van de trouwambtenaren in MAFS! Sinds seizoen 7 is zij in het programma te zien, als vervanger van Walter Vermeer die plotseling overleed. Ze trouwde Kim en Antoine, en Sonny en Dylan.

'Puur stel'

En afgelopen weekend was het dus de beurt van Anouk en Dominique. De zangeres had haar zelf uitgekozen, zegt Mildred. En niet omdat ze haar van MAFS kende. "Ze vertelde: ‘Ik heb je gegoogeld en ik zag je foto en die sprak me aan'." Vervolgens is het stel bij Mildred thuis gekomen. "Ik heb eerst Anouk alleen gesproken. Daarna Anouk en Dominique samen. En bruidsparen komen altijd bij mij thuis, dus ja, er is voor hen ook geen uitzondering gemaakt. Zij zijn ook gewoon bij mij thuis gekomen. Aan de eettafel, hapje, drankje erbij, elkaar leren kennen, kijken of er een klik is." De trouwambtenaar vindt het een 'puur' stel. "Wat hen kenmerkt is het gemak met elkaar. Ze zijn zo open en warm."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder