• Married at First Sight

MAFS-Rowan en Astleigh nemen afscheid van geliefd huisdier

Door Emma de Wijer
Rowan en Astleigh

Het is niet alléén maar rozengeur en maneschijn voor MAFS-succeskoppel Rowan en Astleigh. De twee hebben een verdrietig weekend achter de rug: ze moesten afscheid nemen van hun trouwe huisdier.

MAFS-huisdier

Fervente MAFS-kijkers hebben ook kennisgemaakt met het geliefde huisdier: het gaat om het konijn van Rowan. In het programma zagen we dat Rowan het knaagdier meenam naar Astleigh in Zoetermeer tijdens de samenwoon-week. Inmiddels is Rowan al enige tijd ingetrokken bij Astleigh en was Zoetermeer dus ook het nieuwe thuis voor Rowans konijn. 

Afscheid

Afgelopen weekend hebben Rowan en Astleigh helaas afscheid moeten nemen van het konijn, die de naam Tijgertje kreeg. Tijgertje was bijna tien jaar in het leven van Rowan. "We hebben afscheid moeten nemen van m'n lieve meisje", laat de MAFS-deelnemer weten via Instagram Stories. "Dag lief Tijgertje. Ik hou van je en ik mis je."

Gelukkig gaat het verder wél heel goed tussen Rowan en Astleigh. Het MAFS-koppel vierde onlangs een heel bijzondere mijlpaal.

MAFS was dit jaar véél succesvoller dan voorgaande jaren, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijnlijke breuken plaatsvonden. Benieuwd hoe het met die personen gaat? Lees hier meer over Jan en Birgitte en check hier hoe het nu met Joep en Caroline gaat.