caroline married at first sight mafs koppelsweekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
caroline married at first sight mafs koppelsweekend
Married at First SightTVRTL

Married At First Sight: ‘Romantische’ avond voor Kim en Joep?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De tweede avond van het Married At First-koppelsweekend begon hoopvol voor Joep en Caroline. Helaas eindigde het stel de avond niet samen. In plaats daarvan dook Joep namelijk met Kim in de jacuzzi. En dat vond Caroline niet zo leuk...

'Best close'

Sonny weet ons te vertellen dat Joep en Caroline tot 2:30 uur samen in het bubbelbad gezeten hebben. Dylan vindt dat toch wel ‘een beetje sneu’ voor Caroline: “Bij het avondeten ging het zo goed die twee. En dan zit hij in één keer met Kim in het bubbelbad, best close.” Ook bij andere stellen is het voorval het gesprek van de dag! Astleigh geeft aan benieuwd te zijn wat er gebeurd is. Rowan heeft geen idee: “Ik weet ook niet of ik het wil weten.

Heftig MAFS-koppelsweekend

Volgens Joep is er niets aan de hand: “Ik vond het gewoon fijn om even met iemand te kunnen kletsen, zonder alles en iedereen erbij.” Caroline geeft bij expert Eveline aan de situatie echter toch niet zo leuk te vinden: “Misschien was ik wel een beetje jaloers. Die aandacht, zo lang, heb je voor mij nooit gehad.” Ook vond ze het vervelend dat de andere stellen naar haar toekwamen om te vragen of er iets speelde. Tot slot besluit Caroline Kim zelf om tekst en uitleg te vragen. Ook Kim benadrukt dat er niks gebeurd is. 

Jan en Birgitte waren dus niet de enige die een minder geslaagde avond beleefden...

Morgen om 20:30 uur is de laatste aflevering van Married At First Sight 2022 te zien op RTL 4. Nu al benieuwd hoe het afloopt tussen Joep en Caroline? We vertellen je graag of Joep inderdaad nog door iemand door elkaar gerammeld is en of het stel dus getrouwd is gebleven!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder