MAFS-Laura en Cathalijne bij Humberto: ‘Er is in de beelden geknipt’

Yes! Van alle matches in Married At First Sight is er tóch eentje geslaagd: Laura en Cathalijne zijn nog samen. Het stel schoof aan bij Humberto om te vertellen over het geheim van hun match.

Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep.

Laura en Cathalijne married at first sight mafs humberto

Het achtste seizoen van Married At First Sight is jammer genoeg alweer afgelopen. Vier stellen besloten in eerste instantie getrouwd te blijven. Helaas volgden er in de weken daarna toch drie scheidingen… Alleen Laura en Cathalijne zijn nog steeds samen! Het stel schoof samen met seksuologe Eveline Stallaart aan bij Humberto

'Super nuchter'

Hoe hebben Laura en Cathalijne hun MAFS-deelname beleefd? Laura vertelt dat ze allebei ‘super nuchter’ zijn. Daarom hebben ze zich niet mee laten slepen door het programma. Cathalijne geeft een voorbeeld: “Ze verwachten wel een beetje dat je bepaalde dingen gaat zeggen, dan gaan ze daar zes keer naar vragen. (…) Dat heeft op ons wel het effect dat we denken: laat maar zitten.

Geen verwachtingen

Waarom heeft het experiment bij hen wél gewerkt? Volgens Eveline heeft dat te maken met het tonen van interesse in elkaar. Ook hebben Laura en Cathalijne moeite voor elkaar gedaan en het rustig aangedaan. Cathalijne vult aan: ze zijn beiden open in het experiment gestapt, zonder verwachtingen. Laura beaamt dat, zo hield ze zichzelf tijdens de ceremonie voor: “Ik mag niks denken, ik mag niks verwachten, ik mag geen indruk hebben.

Geen kus, maar een knuffel

Presentator Humberto Tan merkt op dat Laura en Cathalijne moesten lachen om de beelden van hun huwelijk. Cathalijne vertelt vervolgens dat de trouwambtenaar hen tijdens de ceremonie door elkaar haalde! “Dus daarom was mijn jawoord ook een beetje gek.” Ook stelt ze dat er in de beelden is ‘geknipt’: het stel gaf elkaar in werkelijkheid eerst een knuffel, daarna pas een kus. “Mensen zien toch liever die kus dan die knuffel”, zo verklaart Eveline.

Tot slot nog even een leuke anekdote: het stel moest lang geheim houden dat ze nog steeds samen zijn. Laura vertelt dat ze pruiken en petjes droegen om elkaar in het geheim toch te kunnen zien!

Lees hier waarom Stephan en Patricia, Loes en Wichian, en Maarten en Richelle uiteindelijk toch de scheidingspapieren ondertekenden.

Humberto zie je elke zaterdag en zondag rond 21.45 uur op RTL 4.