Kim en Antoine MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim en Antoine MAFS
Married at First SightRTL

MAFS-Kim nog op zoek: 'Mannen kom naar Tenerife'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Isabel Ockers

Het Married at First Sight-huwelijk van Kim en Antoine begon érg lekker, maar tijdens het liefdesavontuur bleek toch dat de twee niet voor elkaar gemaakt zijn. Kim woont ondertussen weer op Tenerife, maar is nog steeds op zoek naar de liefde.

De MAFS-deelneemster vindt het jammer dat ze geen match made in heaven bleek met Antoine. "Helaas is het niet gelukt, maar ik heb wel echt een prachtig avontuur met hem beleefd en heel mooie vriendschappen er aan overgehouden", vertelt ze in een video op het Instagram-account van RTL.

Kim heeft een excursiekantoor geopend op het eiland en is zo gelukkig dat ze van plan is om daar voorlopig te blijven. Ze is de ware nog niet tegengekomen maar is wel nog druk opzoek. "Ik ben lekker aan het daten, maar nog wel vrijgezel. Dus mannen… als jullie naar Tenerife willen komen, mag je me altijd eventjes een berichtje sturen."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder