married at first sight mafs rowan Astleigh bruiloft speech ritsi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
married at first sight mafs rowan Astleigh bruiloft speech ritsi
Married at First Sight

Married At First Sight-kijkers stuk door ‘intellectuele’ speech: ‘Chriet Titulaer’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Married At First Sight-kijkers hebben een hoop lol om de speech van Astleighs broer op het trouwfeest van Rowan en Astleigh. Een keertje geen ondeugende onthullingen, wel een... "intellectuele" speech?

Rowan en Astleigh in Married At First Sight

Vorige week zagen we in Married At First Sight (MAFS) hoe Rowan en Astleigh elkaar het jawoord gaven. Vanavond was het tijd voor het trouwfeest! Gelukkig kent het stel een vliegende start: er is duidelijk een klik. “Ik ben helemaal blij”, glundert Rowan. Ook Astleigh heeft het duidelijk naar zijn zin: “Het is heel fijn om haar te zoenen.” En dat doet het getrouwde stel dan ook veelvuldig tijdens het maken van de trouwfoto’s!

'De Sheldon van de familie'

Taart snijden, foto's maken, check! Een trouwfeest is echter ook niet compleet zonder een speech. Astleighs broer Ritsi neemt het woord. Hij besluit het eens over een andere boeg te gooien: geen “nasty” onthullingen, wel een vergelijking tussen de liefde en de zon. “In de zon botsen continu miljarden atoomkernen tegen elkaar. En elke keer als dat botst, smelten ze samen tot één atoomkern. Hoe romantisch is dat? Dus mijn advies is: probeer met elkaar te botsen door elkaar vragen te stellen, uit te dagen en misschien hier en daar een beetje te flirten. En wie weet ontstaat er dan wel een kettingreactie van warmte en liefde.”  

Wij vinden het eigenlijk best mooi! De meeste kijkers werkt het echter vooral op de lachspieren:

Vorige week was er kritiek op Married At First Sight, zo waren de kijkers not amused door de deelname van een oude tv-bekende. Jammer! Eerder was het namelijk nog genieten van deze giechelende kandidaat.

Even in de stemming blijven? Van Chantals gepeperde uitspraken tot het Groningse accent van Marcel, dit zijn de pijnlijkste momenten uit MAFS.

Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder