Ingeborg uit Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ingeborg uit Married at First Sight

MAFS-kandidate Ingeborg in blijde verwachting

|
|

Laatste update:

De fans van Married at First Sight kunnen zich vast nog wel Ingeborg herinneren. Nu is de uitgesproken bruid in verwachting van een kleine spruit!

Carlo Boszhard

Ingeborg deed mee aan het vijfde seizoen van Married at First Sight. Daarin was te zien hoe zij in het huwelijksbootje stapte met de Groningse Chantal. Maar zoals wel vaker bij het koppelprogramma duurde de voorbereidingen op het huwelijk langer dan het huwelijk zelf. Gelukkig bleek Ingeborg ook zonder de hulp van Carlo Boszhard prima in staat om het liefdesgeluk te vinden!

We hebben een podcast met kijktips!

Eerste baby

Volgens RTL Nieuws is Ingeborg inmiddels in blijde verwachting. Zoals gezegd is Chantal niet langer 'in the picture'; de voormalig kandidate van Married at First Sight zal het kindje grootbrengen met haar geliefde Femke, die zij buiten het zicht van de camera’s om heeft leren kennen.

Bram en Patty

Ingeborg is trouwens niet de eerste voormalig deelneemster aan Married at First Sight die een kindje ter wereld brengt. Die eer gaat naar Bram en Patty. Dit echtpaar werd in 2019 de trotse ouders van dochter Puck. Patty en Bram hadden elkaar vier jaar eerder het ja-woord gegeven in het populaire RTL-programma.

Lees hier hoe het gaat met de MAFS-kandidaten van het vorige seizoen!

Lees verder