Married at first sight, het einde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at first sight, het einde

YES! Videoland komt met (extra) internationale seizoenen Married at First Sight

|
|

Laatste update:

De Nederlandse editie van Married at First Sight is in ons land een regelrechte hit, zo waren we wekenlang in de ban van o.a. 'Henkie en Wenkie'. Het is nog even wachten op een nieuw seizoen, maar Videoland komt de fans tegemoet! 

Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat Videoland ook de rechten heeft van de Amerikaanse Married at First Sight. Inmiddels staan er al drie seizoenen van die reeks online en binnenkort komt daar nog eentje bij. Videoland onthulde namelijk vandaag dat ze op 8 juni het vierde seizoen online gaan zetten. Dat wordt direct bingewatchen.

Vlaamse editie

En dat is nog niet het enige goede nieuws! Op 8 juni komt namelijk ook het vijfde seizoen van de Vlaamse editie van Married at First Sight op Videoland. In België mag het programma dan Blind Getrouwd heten, maar de opzet is hetzelfde. Singles die de ware liefde nog niet hebben gevonden, worden door experts met elkaar gematcht en ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar. Dan is de vraag: is de match echt zo goed zoals die op papier leek? 

Durf jij zelf het avontuur aan te gaan? Je kunt je nog opgeven voor de Nederlandse reeks.

Lees verder