Married at First Sight-deelnemers samen gespot (maar niet iedereen is erbij)

Het laatste seizoen van Married at First Sight zit er al een tijdje op, maar de deelnemers trekken nog steeds met elkaar op. Laatst is de groep dan ook weer samen gespot en het was gezellig, was te zien aan de foto’s die gepost werden op Instagram. Niet alle stellen waren aanwezig en er leek zelfs iemand buitengesloten te worden.

Tekst: Lauressa van Roekel

Door Redactie
Married at First Sight-kandidaten
© RTL

Een groot deel van de kandidaten was te zien bij de première van de romantische film Beautiful Disaster in het koninklijk theater Tuschinski. Nicole, Stephan, Maarten, Richelle, Remco, Paula, Wichian en Loes waren te zien op de gezellige groepsfoto’s. Maar niet iedereen verscheen op die vrolijke Insta-foto's. Zo ontbrak van het enige overgebleven MAFS-koppel Laura en Cathalijne elk spoor. Ook François en Wilfred doken niet op. Dit komt minder als een verrassing, aangezien hun huwelijk pijnlijk afliep. François zou eigenlijk wel komen, maar hij liet gisteren in een Insta-story weten dat hij door persoonlijke omstandigheden niet kon komen.

Martijn buitengesloten? 

Dan missen we nog één iemand, en dat is de veelbesproken Martijn! Hij was wel aanwezig op de première, maar is niet te zien op de groepsfoto’s. Wel is hij samen te zien met een vriendin, die tijdens het uitzoeken van zijn pak in het programma ook al te zien was. Zou de groep hem buitensluiten? Of zou hij zelf geen zin hebben om met de rest op te trekken?

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

Beautiful Disaster, met Dylan Sprouse (After, Zack en Cody) in de hoofdrol, draait vanaf 6 april.