MAFS-Chantal over Martijn en Nicole: komt het nog goed?

Het MAFS-huwelijk tussen Martijn en Nicole staat op springen en niemand lijkt er meer hoop in te hebben. Of ziet MAFS-veteraan Chantal nog hoop? Bij haar verliep Married at First Sight ook rampzalig drie jaar geleden.

MAFS Martijn en Nicole

Martijn en Nicole hadden in de laatste aflevering zo’n felle ruzie dat er aan de handrem werd getrokken. Nicole moest gewoon uit de auto met de schreeuwende Martijn. Chantal heeft daar wel begrip voor, zegt ze tegen Aran Bade in een nieuw interview. 

Veilig punt

“Ze zegt zelf dat ze aan de handrem trok op een veilig punt. En je moet nagaan, Martijn begon te schreeuwen in een hele kleine ruimte.” Ze vertrouwt Martijn ook minder omdat hij niet helemaal het boetekleed wil aantrekken voor zijn geschreeuw.

Of het nog goedkomt tussen Nicole en Martijn? “Nou ja, goedkomen wil ik niet uitspreken, maar ik zie wel aan Nicole haar oprechtheid. Ze doet echt mee aan het programma om het te laten werken.”

Chantal ook fan van Paula’s moeder

Chantal geeft ook haar eigenzinnige mening over de andere deelnemers. Zo is ze groot fan van Paula’s moeder. Haar eigen huwelijk in Married at First Sight maakte de tongen ook los en beschrijft ze nog steeds als “een strafkamp”.

Chantal in Lang Leve de Liefde?

Aan de ene kant wil ze nooit meer terug op tv met haar liefdesleven, maar aan de andere kant lijkt ze nog geen nee gezegd te hebben tegen Lang Leve de Liefde. De SBS-show nodigde haar uit om met het andere rampzalige liefdesprogramma mee te doen. Wie weet zien we Chantal binnenkort weer op tv!

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.