Madonna is heerlijk zichzelf in voorproefje Carpool Karaoke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Madonna is heerlijk zichzelf in voorproefje Carpool Karaoke

Madonna is heerlijk zichzelf in voorproefje Carpool Karaoke

|
|

Laatste update:

De nieuwste editie van Carpool Karaoke heeft niemand minder dan The Queen of Pop in de hoofdrol. in een voorproefje van de uitzending zien we wat we van Madonna mogen verwachten.

Twerken

Zo zien we haar twerken op de passagiersstoel, 'voguet' ze samen met James Corden en probeert ze zijn lastige vragen te omzeilen. Of ze ooit gezoend heeft met Michael Jackson toen ze samen een avond uit waren bijvoorbeeld. Kleine cliffhanger daar, dat krijgen we misschien woensdag wel te horen. 

Carpool Karaoke

Madonna is de zoveelste ster die James Corden heeft weten te strikken voor zijn succesvolle programma Carpool Karaoke. The Queen of Pop gaat onder anderen Britney Spears, The Red Hot Chilli Pepers, Justin Bieber, One Direction, Selena Gomez, Chris Martin, Julia Roberts, George Clooney en Gwen Stefani achterna.

The Late Late Show

Aan het eind van de teaser zien we hoe James en Madonna meezingen met Bitch I'm Madonna, een van de laatst uitgebrachte nummers van de zangeres van het album Rebel Heart. Welke van haar vele hits zullen er naast Vogue nog meer voorbijkomen? Je ziet het woensdag in The Late Late Show with James Corden.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder